+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 2+ gadi
Zīmols: LEGO DUPLO
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

Dodies LEGO® DUPLO® Cūciņas Pepas laivas braucienā (10432), kas dos stundām ilgas, priekpilnas mācības pirmsskolas vecuma bērniem. Meitenes un zēni no 2 gadu vecuma pievienojas Vectētiņa un Cūciņas Pepas figūrām, dodoties uz pludmali un ņemot līdzi viņa laivu.

Šī būvējamā un pārbūvējamā rotaļlieta ir pilna radošu piederumu, kas mazuļos rosina iedvesmu veidot stāstus. Viņi palīdz Pepai uzklāt sauļošanās krēmu, pirms viņa dodas meklēt gliemežvākus, un tad trenē sīko motoriku, uzceļot smilšu pili. Ja saulīte pārāk karsta, tad Pepa var paslēpties zem saulessarga vai nopeldēties, un mazuļi trenē roku un acu koordināciju un sīkās motorikas iemaņas, palīdzot viņai uzvilkt peldpleznas. Ja bērni vēlas atvēsināties, tas ir iespējams – šī Cūciņas Pepas laiva peld ūdenī pa īstam, tādēļ viņi var nodoties stundām ilgiem ūdens priekiem.

LEGO DUPLO Cūciņas Pepas rotaļlietas bērniem ir radītas, lai veicinātu pirmsskolas vecuma bērnu mācīšanos un palīdzētu viņiem loģiski un radoši domāt, izveidojot stāsta gaitu un atveidojot ainas no TV seriāla.

  • Pludmales un rotaļu laivas fantāzijas komplekts. Mazuļi no 2 gadu vecuma dodas pludmales piedzīvojumā ar LEGO® DUPLO® Cūciņas Pepas laivas brauciena komplektu, kas radīts, iedvesmojoties no TV seriāla.
  • Uzbūvējama un pārbūvējama rotaļlieta ar divām Cūciņas Pepas figūrām. Iekļautas Pepas un Vectētiņa figūras, uzbūvējama un peldoša rotaļu laiva, kā arī daudz radošu piederumu, kas rosina radošo stāstu veidošanu.
  • Cūciņas Pepas rotaļlieta palīdz mazuļiem atveidot priekpilno pludmales jautrību – Pepa uzklāj sauļošanās krēmu, tad ar lāpstiņu uzbūvē smilšu pili, spainī savāc gliemežvākus un peld ar peldpleznām.
  • Peldoša rotaļlieta ūdens priekiem. Cūciņas Pepas rotaļu laiva patiesi peld ūdenī, tāpēc mazuļi var izbaudīt ūdens priekus ar savu mīļāko TV personāžu.
  • Dāvanas ideja mazuļiem. Radi šļakatas kopā ar mazuļiem, kuriem patīk Cūciņa Pepa un ūdens rotaļlietas, ar šo dāvanu īpašā brīdī pirmsskolas vecuma bērniem.
  • Kvalitatīvi komplekti. LEGO® DUPLO® Cūciņas Pepas būvējamās un pārbūvējamās rotaļlietas ietver klucīšus un detaļas, kas ir maksimāli pārbaudītas, lai atbilstu stingriem bērnu drošības standartiem.
  • Mācību rotaļlieta pirmsskolas vecuma bērniem. LEGO® DUPLO® Cūciņas Pepas rotaļlietas veicina sīkās motorikas iemaņas un emocionālo attīstību ar jautrības pilnām un radošām rotaļām.
  • Izmēri. Šajā komplektā ir 23 detaļa, un tas ietver rotaļu laivu, kas ir 11 cm augsta, 12 cm gara un 18 cm plata.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO DUPLO. 10432 LEGO® DUPLO® Cūciņas Pepas laivas brauciens - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 10432 LEGO® DUPLO® Cūciņas Pepas laivas brauciens – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

10432 LEGO® DUPLO® Cūciņas Pepas laivas brauciens

Kods: 4040101-7269
Svītrkods: 5702017583877
2804
3299
28,04 €
32,99 €
-15% bērnu precēm, pērkot vismaz 2! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-08-05
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav