+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 2+ gadi
Zīmols: LEGO DUPLO
Izcelsmes valsts: HU

Par preci

Iedrošini mazuļus no 2 gadu vecuma priecāties par āra nodarbēm ar LEGO® DUPLO® komplektu "Cūciņas Pepas dārzs un māja kokā" (10431). Šī jaukā rotaļlieta veicina pirmsskolas vecuma bērnu mīlestību pret dabu – bērni lomās izspēlē dārza darbus un palīdz Pepai un Džordžam izaudzēt saulespuķi.

Šī būvējamā un pārbūvējamā rotaļlieta piedāvā virkni radošu rotaļu piederumu, piemēram, lejkannu un dakšu, kas iedvesmo mazos Cūciņas Pepas fanus. Mazuļi trenē sīkās motorikas iemaņas un kārtošanas prasmes, liekot klucīšus un audzējot saulespuķi. Pēc tam abas figūras var spēlēt paslēpes koka stumbrā vai atpūsties mājiņā kokā.

Šī LEGO DUPLO Cūciņas Pepas mācību rotaļlieta pirmsskolas vecuma bērniem palīdz attīstīt daudzas prasmes – no problēmu risināšanas un neatlaidības, audzējot augu, līdz izpratnei par dabas kopšanu un pašizpausmi, kad Pepa un Džordžs dala darbus un rotaļājas dārzā kopā.

  • Ar dabu saistīta rotaļlieta meitenēm un zēniem no 2 gadu vecuma. Pirmsskolas vecuma bērni attīsta rūpēšanās izjūtu, palīdzot izaudzēt puķes LEGO® DUPLO® rotaļu komplektā "Cūciņas Pepas dārzs un māja kokā".
  • Fantāzijas rotaļlieta ar virkni elementu rotaļu sākšanai. Šī Cūciņas Pepas rotaļlieta mazuļiem ietver 2 varoņus no TV seriāla, lejkannu, dārza dakšu, sēklu paciņu un aizraujošu mājiņu kokā, ko izpētīt.
  • Radoša rotaļlieta, kas attīsta iztēli. Mazuļi var atveidot ainas no iemīļotā TV seriāla, pētot dārzu kopā ar Cūciņu Pepu, rūpējoties par rotaļu augu un tad rotaļājoties mājiņā kokā.
  • Cūciņas Pepas mājiņa kokā. Džordža un Cūciņas Pepas rotaļu figūras noslēpjas koka stumbrā vai atpūšas zaros pie mājiņas kokā, kurai ir atverams logs, lai bērni varētu trenēties to atvērt un aizvērt.
  • Dāvana mazuļiem. Iepriecini mazo Cūciņas Pepas seriāla fanu īpašā notikumā vai jebkad, kad mazais pelnījis pārsteigumu, ar šo būvējamās rotaļlietas komplektu, kas radīts prasmju attīstīšanai.
  • Kvalitatīvi komplekti. LEGO® DUPLO® Cūciņas Pepas būvējamās un pārbūvējamās rotaļlietas ietver klucīšus un detaļas, kas ir maksimāli pārbaudītas, lai atbilstu stingriem bērnu drošības standartiem.
  • Mācību rotaļlieta pirmsskolas vecuma bērniem. LEGO® DUPLO® rotaļlietas veicina mazuļu sīkās motorikas iemaņas un emocionālo attīstību ar jautrības pilnām un radošām rotaļām.
  • Izmēri. Šajā komplektā ir mājiņa kokā, kas ir 19 cm augsta, 19 cm plata un 6 cm dziļa.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO DUPLO. 10431 LEGO® DUPLO® Cūciņas Pepas dārzs un māja kokā - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 10431 LEGO® DUPLO® Cūciņas Pepas dārzs un māja kokā – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

10431 LEGO® DUPLO® Cūciņas Pepas dārzs un māja kokā

Kods: 4040101-7251
Svītrkods: 5702017583068
1869
2199
18,69 €
21,99 €
-15% bērnu precēm, pērkot vismaz 2! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-08-05
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav