+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 2+ gadi
Zīmols: LEGO DUPLO
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

Mazuļi dodas supervaroņu piedzīvojumos ar šo LEGO® DUPLO® Marvel Spidey rotaļu komplektu "Spin piedzīvojums ar motociklu" (10424). Šī mācību rotaļlieta bērniem no 2 gadu vecuma palīdz mazajiem tīklu metējiem izglābt pilsētu, atveidojot ainas, ko iedvesmojis Disney+ TV seriāls Spidey and His Amazing Friends.

Ideāls īsiem un aizraujošiem ikdienu rotaļu piedzīvojumiem – šis Spidey fantāzijas rotaļu komplekts ietver LEGO DUPLO Spin figūru, rotaļu motociklu un uzbūvējamu galveno mītni. Pirmsskolas vecuma bērni brauc ar Spin motociklu pāri uzbūvējamai rotaļu rampai un palaiž viņu piedzīvojumos. Cīņas gaitā mazie supervaroņi palīdz Spin rotaļu figūrai izvairīties no lidojošiem ķieģeļiem, notverot tos viņa tīklā.

Šī radošā mācību rotaļlieta pirmsskolas vecuma bērniem attīsta loģisko domāšanu un sīkās motorikas iemaņas, kad bērni būvē elementus un rada notikumu gaitu. Pirmsskolas vecuma bērni attīsta pašizpausmi, atpazīstot emocijas, ko piedzīvojumu gaitā varētu just Spin, un tas palīdz viņiem izprast pašiem savas emocijas.

  • Spidey rotaļu komplekts mazajiem tīklu audējiem. Pirmsskolas vecuma bērni no 2 gadu vecuma, kuriem patīk atveidot ainas no Disney+ TV seriāla Spidey and His Amazing Friends ar Spin motocikla piedzīvojumu rotaļlietu.
  • Radoša rotaļlieta ar daudziem rotaļu sākšanas elementiem. Iekļauta LEGO® DUPLO® Spin figūra, braucams rotaļu motocikls, būvējama un pārbūvējama galvenā mītne un rampa, kā arī tīkla elements un Trace-E robota zirnekļa klucītis.
  • Rotaļlietas pirmsskolas vecuma bērniem, kuriem patīk piedzīvojumu rotaļas. Bērni var iejusties Spin lomā, izpildot kaskadiera trikus ar rotaļu motociklu, ķerot ķieģeļus tīkla elementā un apvienojot spēkus ar zirnekļrobotu Trace-E.
  • Mācību rotaļlieta pirmsskolas vecuma bērniem. Šī aizraujošā rotaļlieta mazuļiem palīdz attīstīt loģisko domāšanu un pašizpausmi, iejūtoties Spin lomā, kā arī sīkās motorikas iemaņas, pievienojot un atvienojot tīkla elementu.
  • Dāvanas ideja Spidey faniem. Iepriecini mazuļus no 2 gadu vecuma, kuriem patīk rotaļlietasar riteņiem, ar šo ikdienas pārsteigumu vai dāvaniņu, kas jebkurā laikā iedvesmos iztēli rosinošām rotaļām.
  • Kvalitatīvas rotaļlietas mazuļiem. Visi šīs LEGO® DUPLO® rotaļlietas elementi ir maksimāli pārbaudīti, lai tie atbilstu prasīgiem bērnu drošības standartiem.
  • Rotaļīga mācīšanās. LEGO® DUPLO® Marvel rotaļlietas ir meistarīgi veidotas un ietver krāšņus, mazuļiem piemērotus klucīšus, kas palīdz attīstīt sīkās motorikas iemaņas un rosina neierobežotai, radošai jautrībai.
  • Izmēri. Šis komplekts ar 24 detaļām ietver Spidey galvenās mītnes rotaļlietu, kas ir 15 cm augsta, 29 cm plata un 18 cm dziļa.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO DUPLO. 10424 LEGO® DUPLO® Disney™ Spin piedzīvojums ar motociklu - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 10424 LEGO® DUPLO® Disney™ Spin piedzīvojums ar motociklu – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

10424 LEGO® DUPLO® Disney™ Spin piedzīvojums ar motociklu

Kods: 4040101-7284
Svītrkods: 5702017583792
1869
2199
18,69 €
21,99 €
-15% bērnu precēm, pērkot vismaz 2! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-08-05
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav