+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 2+ gadi
Zīmols: LEGO DUPLO
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

Iedod Mazās nāriņas faniem aizraujošu zemūdens piedzīvojumu - rotaļas LEGO® DUPLO® būvējamajā ǀ Disney Arielas un Plunkšķa kafejnīcas stendā (10420). Pirmsskolas vecuma bērni no 2 gadu vecuma var pievienoties labi zināmiem personāžiem no Disney Junior TV seriāla Ariel.

Šajā LEGO DUPLO būvēšanas rotaļlietā ir iekļauts galda un krēslu komplekts, kā arī augļu elementi. Būvējamajai rotaļu kafejnīcai ir apkalpošanas lūka ar atveramu un aizveramu logu, kas mazajiem būvētājiem dod iespēju attīstīt sīkās motorikas iemaņas.

Šī būvējamā rotaļlieta, kas rosina iztēli un radošumu, ļauj pieaugušajiem un pirmsskolas vecuma bērniem dalīties skaistos mācīšanās mirkļos. Mazuļi vēro un atdarina, radot piedzīvojumus abām LEGO DUPLO figūrām – Arielai un Plunkšķim. Viņi sāk izprast sajūtas, nosaucot emocijas, kuras personāži varētu just katrā rotaļu situācijā. Šis izglītojošais būvēšanas komplekts arī palīdz attīstīt loģisko domāšanu – bērni saliek viegli satveramus klucīšus un atveido ainas no TV seriāla.

  • Būvējama rotaļlieta Mazās nāriņas faniem no 2 gadu vecuma. LEGO® DUPLO® ǀ Disney Ariela un Plunkšķa kafejnīca – būvējama rotaļlieta ar augļu elementiem aizraujošām rotaļām mazuļiem.
  • 2 pazīstami personāži. Šī būvējamā rotaļlieta lomu spēlēm pirmsskolas vecuma bērniem iekļauj 2 LEGO® DUPLO® figūras – Arielu un Plunkšķi no Disney Junior TV seriāla Ariel.
  • Izglītojoša, būvējama rotaļlieta pirmsskolas vecuma bērniem. Mazuļi mācās augļu nosaukumus, iztēlodamies, kā pasūta kokteiļus, un pavadot laikuar draugiem šajā krāšņajā zemūdens kafejnīcā.
  • Attīsta veiklību. Šī būvējamā un pārbūvējamā rotaļlieta ir īpaši radīta, lai palīdzētu mazuļiem izkopt sīkās motorikas iemaņas, šķirošanu pēc krāsām un roku un acu koordināciju, saliekot viegli atveramos klucīšus.
  • Dāvaniņa mazajiem Disney faniem. Šī ir aizraujoša dāvana ikvienā situācijā mazuļiem no 2 gadu vecuma, kuriem patīk Disney Junior TV seriāls Ariel.
  • Kvalitatīvi būvēšanas komplekti. LEGO® DUPLO® būvēšanas komplektos ir klucīši un elementi, kas maksimāli pārbaudīti, lai atbilstu stingriem bērnu drošības standartiem.
  • Mācību rotaļlieta pirmsskolas vecuma bērniem. LEGO® DUPLO® rotaļlietas attīsta emocionālo un attīstošo mācīšanos ar jautrības pilnām un radošām rotaļām.
  • Izmēri. Šis būvēšanas komplekts ar 24 detaļām ietver uzbūvējamu rotaļlietu – kafejnīcu –, kas ir 13 cm augsta, 16 cm plata un 9 cm dziļa.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO DUPLO. 10420 LEGO® DUPLO® Disney™ Arieli ja Flounderi kohvilett - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 10420 LEGO® DUPLO® Disney™ Arieli ja Flounderi kohvilett – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

10420 LEGO® DUPLO® Disney™ Arieli ja Flounderi kohvilett

Kods: 4040101-7278
Svītrkods: 5702017583594
1869
2199
18,69 €
21,99 €
-15% bērnu precēm, pērkot vismaz 2! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-08-05
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav