+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 18+ gadi
Zīmols: 14_LEGOBOTANICAL
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Atpūtieties ar LEGO® Icons Plūmes ziedu (10369) – dekoratīva zieda būvēšanas projektu pieaugušajiem. Plūmes ziedi ir populārs motīvs tradicionālajā mākslā, bieži attēloti pludinātas tušas gleznās kā daļa no klasiskās skaisto augu četrotnes, kas zināmi kā Četri kungi. Nododies mierpilnam būvēšanas projektam vai iepriecini mīļoto ar šo mūžīgo, ziedošo piemiņlietu – lielisku dāvanu ikvienam gadījumam.

Šī detalizētā replika ataino izteiksmīgā ziemīgā zieda eleganci ar koka kātu un koši sārtiem ziediem. Tā ir ievietota pasteļzilā puķupodā ar zeltainu joslu un plintusu, kas izskatās kā no koka darināts. To ir viegli salikt, un būvēšanas process nes gandarījumu, rezultējoties ar skaistu, viegli uzturamu, ziedošu apskates modeli mājām un birojam.

Atklāj vietu atpūtai ar būvējamajiem modeļiem no LEGO Botānikas kolekcijas, kas ir daļa no iedvesmojošā LEGO būvēšanas modeļu klāsta pieaugušajiem. Būvēšanas instrukciju digitāla versija ir pieejama lietotnē LEGO Builder.

  • Dekoratīva zieda būvēšanas komplekts pieaugušajiem. Pavadi laiku vienatnē vai pievienojies draugiem un ģimenei nomierinošā būvēšanas procesā ar LEGO® Icons Plūmes zieda būvēšanas projektu.
  • Radošs būvēšanas projekts augu mīļotājiem. Šis radošais būvēšanas komplekts ietver visu vajadzīgo plūmju zieda uzbūvēšanai pasteļzilā puķupodā ar zeltainu joslu un plintusu, kas izskatās kā no koka.
  • Detalizēts LEGO® ziedu komplekts jaunajiem un pieredzējušiem būvētājiem. Šī plūmes zieda LEGO interpretācija ietver elegantu koka kātu un koši sārtus ziedus.
  • Viegli uzturams, ziedošs dekors mājām vai birojam. Pievieno pašpietiekamas krāsu šļakatas jebkurai telpai ar šo būvējamo ziedu kompozīciju, kam nav vajadzīga apkope.
  • Mierpilna dāvana un mājokļa dekors. LEGO® Icons Plūmes zieda būvēšanas komplekts ir lieliska dāvana dzimšanas dienā vai jebkurā citā notikumā pieaugušajiem LEGO būvēšanas komplektu un floras faniem.
  • Iekļautas digitālas būvēšanas instrukcijas. Lietotnē LEGO® Builder ir pieejama šajā komplektā iekļauto būvēšanas instrukciju digitāla versija.
  • Daļa no LEGO® Botānikas kolekcijas. Atklāj vietu relaksācijai ar plašo LEGO Botānikas kolekciju – iedvesmojošu LEGO būvēšanas komplektu klāstu, kas radīts tieši pieaugušajiem.
  • Izmēri. Šajā komplektā ar 327 detaļām plūmes zieds, ieskaitot podiņu un plintusu, ir 34 cm augsts, 17 cm plats un 9 cm dziļš.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols 14_LEGOBOTANICAL. 10369 LEGO® Botanical Collection Plūmes zieds - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 10369 LEGO® Botanical Collection Plūmes zieds – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

10369 LEGO® Botanical Collection Plūmes zieds

Kods: 4040101-7369
Svītrkods: 5702017719696
3499
34,99 €
34,99 €
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav