+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 18+ gadi
Zīmols: 14_LEGOBOTANICAL
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Velti laiku atpūtai ar LEGO® Icons Krizantēmu – dekoratīvu zieda būvēšanas komplektu pieaugušajiem (10368). Krizantēma ir populārs motīvs tradicionālajā mākslā un ķīniešu kultūrā simbolizē rudeni kā daļa no klasiskās skaisto augu četrotnes, kas zināmi kā Četri kungi. Nododies mierpilnam būvēšanas projektam vai iepriecini mīļoto cilvēku ar šo mūžīgo, ziedošo piemiņlietu – lielisku dāvanu ikvienā dzīves gadījumā.

Šī detalizētā replika ar kustīgām lapām un ziedlapiņām iemūžina spilgti oranžo ziedu pumpuros, plaukstošu un pilnos ziedos, un ietver pasteļzaļu puķupodu, kas rotāts ar zeltainu joslu un uzstādīts uz plintusa, kas izskatās kā no koka. Krizantēmas modeli ir viegli salikt un tas ir elegants apskates objekts ikvienā vietā, un to var nostādīt blakus citiem komplektiem no LEGO Botānikas kolekcijas (jāiegādājas atsevišķi).

Atklāj vietu atpūtai ar iedvesmojošo un radošo LEGO būvēšanas projektu klāstu pieaugušajiem. Lietotnē LEGO Builder ir pieejama būvēšanas instrukciju digitālā versija.

  • Uzbūvējams, dekoratīvs krizantēmas zieds. Pavadi laiku vienatnē vai pievienojies draugiem un ģimenei mierpilnā projektā ar LEGO® Icons Krizantēmas būvēšanas komplektu pieaugušajiem.
  • Kas ir kārbā? Šis radošais būvēšanas komplekts ietver visu, kas tev vajadzīgs, lai uzbūvētu krizantēmu un pasteļzaļu puķupodu ar zeltainu joslu, kas uzstādīts uz koka izskata plintusa.
  • Ziedoši pumpuri. LEGO® Icons Krizantēma ar kustīgām lapām un ziedlapiņām ataino koši oranžo ziedu dažādos plaukšanas posmos, tostarp vienu pilnā plaukumā, vienu plaukstam un divus pumpurus.
  • Viegli kopjams mājokļa dekors. Papildini mājokli ar krāsu triepieniem ar šo viegli kopjamo krizantēmu podiņā.
  • Dāvana – LEGO® augs. Svini dzimšanas dienu vai jebkādu citu īpašu gadījumu, vai pārsteidz mīļoto ar dāvanu, kas radīta pieaugušajiem LEGO® būvēšanas komplektu, mājokļa dekoru un ziedu faniem.
  • Iekļautas digitālas būvēšanas instrukcijas. Lietotnē LEGO® Builder ir pieejama šajā LEGO zieda būvēšanas komplektā iekļauto instrukciju digitāla versija.
  • Daļa no LEGO® Botānikas kolekcijas. Atklāj vietu relaksācijai ar plašo LEGO Botānikas kolekciju – iedvesmojošo LEGO būvēšanas komplektu klāstu, kas radīts tieši pieaugušajiem.
  • Izmēri. Šajā komplektā ar 278 detaļām krizantēma kopā ar puķupodu un plintusu ir 26 cm augsta, 10 cm plats un 9 cm dziļa.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols 14_LEGOBOTANICAL. 10368 LEGO® Botanical Collection Krizantēma - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 10368 LEGO® Botanical Collection Krizantēma – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

10368 LEGO® Botanical Collection Krizantēma

Kods: 4040101-7368
Svītrkods: 5702017719689
2799
3499
27,99 €
34,99 €
-20% bērnu precēm, pērkot papildu preci! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-09-16
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav