+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 18+ gadi
Zīmols: LEGO ICONS
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Iedzīvini savu aizraušanos ar Transformeru pasauli ar šo LEGO® Icons Transformers Kamenes (10338) būvēšanas projektu pieaugušajiem. Radi brīnumaini detalizētu leģendārās 1980. gadu robota darbības figūras modeli, ko var pārveidot no robota par transportlīdzekli un otrādi. Robotam ir kustīgas locītavas, jonu šautene un reaktīvais pacēlājs. Skaisto apskates objektu papildina nosaukuma plāksnīte, kas attēlo jaudas statistiku.

Lietotnē LEGO Builder ir digitāla versija tām būvēšanas instrukcijām, kuras iekļautas šajā Transformers Kamenes komplektā. Lietotnē vari tuvināt un grozīt modeli trīs dimensijās, sekot līdzi progresam, saglabāt to un izpētīt jaunus būvēšanas komplektus.

Šis komplekts ir aizraujošs projekts tev pašam vai lieliska dāvana ikvienam, kam patīk Transformers piemiņas lietas. Atklāj vietu atpūtai ar iedvesmojošo LEGO būvēšanas komplektu klāstu, kas radīts īpaši pieaugušajiem.

  • Transformeru robota darbības figūras būvēšanas komplekts pieaugušajiem. Kolekcionējams LEGO® Icons Transformers Kamenes būvēšanas projekts zinātniskās fantastikas entuziastiem.
  • Kas ir kārbā? Viss, kas nepieciešams, lai uzbūvētu Transformers Kamenes darbības figūru ar kustīgiem savienojumiem, jonu šauteni un reaktīvo pacēlāju, kā arī nosaukuma plāksnīte.
  • LEGO® robota modelis. Šo Kamenes repliku var pārveidot no robota par transportlīdzekli un otrādi.
  • Izliec apskatei kā LEGO® transportlīdzekli vai robotu. Novieto Kamenes kustīgās locītavas vai notver to kustībā dinamiskam apskates objektam, kas der ikvienai dzīvojamai vai darba telpai.
  • Transformers robots, dāvana pieaugušajiem. Uzdāvini šo LEGO® Icons Kamenes būvēšanas komplektu Transformers faniem un zinātniskās fantastikas entuziastiem.
  • Iekļautas digitālas būvēšanas instrukcijas. Lietotnē LEGO® Builder ir pieejama šajā LEGO Icons Transformers Kamenes komplektā iekļauto būvēšanas instrukciju digitāla versija.
  • Pilnvērtīgi LEGO® projekti pieaugušajiem. Šis LEGO Icons projekts ir daļa no sarežģītāku modeļu klāsta, kas radīti pieaugušajiem.
  • Izmēri. Šajā komplektā ir 950 detaļas, un Autobots ir 25 cm augsts, taču transportlīdzekļa režīmā tas ir 8 cm augsts, 22 cm garš un 11 cm plats.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO ICONS. 10338 LEGO® Icons Kamene - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 10338 LEGO® Icons Kamene – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

10338 LEGO® Icons Kamene

Kods: 4040101-7320
Svītrkods: 5702017589923
9349
10999
93,49 €
109,99 €
-15% bērnu precēm, pērkot vismaz 2! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-09-30
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav