+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 18+ gadi
Zīmols: LEGO ICONS
Izcelsmes valsts: HU

Par preci

Radi pārsteidzošu elementu mājām vai birojam ar šo mājas dekora būvēšanas komplektu pieaugušajiem. Šis LEGO® Icons Zivju dzenīša komplekts (10331) ir lieliska dāvana putnu mīļotājiem un brīnišķīgs projekts jauniem un pieredzējušiem LEGO būvētājiem.

Zivju dzenīša modelis ir putns, kas pazīstams ar savu pārsteidzošo apspalvojumu un izcilajām medību spējām, uznirstot no ūdens ar savu lomu. Ūdens vide tiek attēlota ar būvējamām niedrēm, un to var izmantot arī kā demonstrēšanas pamatni. Novieto putna galvu un nagus, lai izveidotu vēlamāko pozu, un pēc tam novieto to apskatei, lai visi par to varētu priecāties.

Atrodi vietu atpūtai ar iedvesmojošo LEGO radošo konstruktoru komplektu klāstu, kas izstrādāts īpaši pieaugušajiem. Lietotnē LEGO Builder ir šim komplektam pievienoto konstruēšanas instrukciju digitālā versija.

  • Zivju dzenīša modeļa būvēšanas komplekts - velti laiku relaksējošai būvēšanai ar LEGO® Icons Zivju dzenīša putnu būvēšanas komplektu pieaugušajiem.
  • Radošs būvēšanas projekts. Šis komplekts iekļauj visu, kas tev vajadzīgs, lai radītu LEGO® interpretāciju par majestātisko zivju dzenīti ar lomu un ūdeni, kas kalpo kā demonstrēšanas pamatne.
  • Funkcijas. Zivju dzenīša modelis iekļauj kustīgu galvu un nagus, un ūdens fonu ar būvējamām niedrēm, kas kalpo kā demonstrēšanas pamatne.
  • Galda dekors mājām un birojam. Pievieno dabas pieskārienu jebkurai vietai ar šo LEGO® Icons zivju dzenīša apskates modeli.
  • Lieliska dāvana putnu mīļotājiem. Pasniedz šo LEGO® Icons būvniecības komplektu kā svētku vai dzimšanas dienas dāvanu putnu mīļotājiem, tropisko putnu, mājas dekoru un LEGO būvēšanas faniem.
  • Iekļautas digitālas būvēšanas instrukcijas. Lietotnē LEGO® Builder ir pieejama šajā komplektā iekļauto būvēšanas instrukciju digitāla versija.
  • LEGO® projekti pieaugušajiem. Atklāj atpūtas iespējas ar iedvesmojošajiem LEGO radošajiem būvēšanas komplektiem (jāiegādājas atsevišķi), kas īpaši izstrādāti pieaugušajiem.
  • Izmēri. Šis 834 detaļu modelis ir 21 cm augsts, 31 cm plats un 17 cm dziļš.

10331_lifestyle-664ed6aa05bef.jpg

LEGO® Icons mājas un biroja dekora komplekts

Ienirsti aizraujošā būvēšanas projektā ar LEGO® Icons Zivju dzenīša būvēšanas komplektu pieaugušajiem.

10331_hero-664ed6c2340b8.jpg

Papildini jebkuru telpu ar dabas vēsmām

Ienes dabas brīnumus savās mājās vai birojā ar šo smalki detalizēto un krāsaino apskates modeli.

10331_build-664ed6d6e6a97.jpg

Radoši būvēšanas komplekti pieaugušajiem

Atvelc elpu un atpūties, būvējot šo LEGO® interpretāciju par zivju dzenīti, kas ar zivi knābī iznāk no niedrainiem ūdeņiem.

10331_inthebox-664ed6e903ae3.jpg

Pārdomāta LEGO® dāvana putnu mīļotājiem

Šis LEGO® Icons komplekts ir lieliska dāvana svētkos vai dzimšanas dienā tropisko putnu, mājas dekoru un LEGO būvēšanas cienītājiem.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO ICONS. 10331 LEGO® Icons Zivju dzenītis - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 10331 LEGO® Icons Zivju dzenītis – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

10331 LEGO® Icons Zivju dzenītis

Kods: 4040101-6854
Svītrkods: 5702017599564
4799
5999
47,99 €
59,99 €
-20% bērnu precēm, pērkot papildu preci! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-09-16
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav